13 Haziran 2013 Perşembe

Ahoy!

Beş kişi ve bir Cookie(köpeğimiz) teknemizle hep hayalini kurduğumuz Yunan adaları turuna çıkıyoruz.Bu teknolojiden yararlandığımız seyir defterinde de anılarımızı paylaşmak istedik.Bir miçonun bakış açısından yazılacak olan bu yazılarda anılarımızı,rotamızı,gördüğümüz yerleri sizinle paylaşacağım.Umarım okurken siz de bizimle gezmiş kadar olacaksınız..

Teknemizin adı Avanti.Kendisi 33 feet,yaklaşık olarak 10,5 metre.2 kamaralı,yelkenli bir Bavaria Cruiser.Sadece bizi gezdirmiyor aynı zamanda da Avanti Sailing adında bir oluşumla da eğitim teknesi görevini uzun süredir başarıyla sürdürüyor.-Facebook:Avanti Sailing Bodrum.

Bu beş kişi kim mi? Hemen anlatayım.Babam Taner.Kaptanlardan birisi.Çok kültürlü,zeki aynı zamanda da birazcık(!)sinirlidir kendileri..Hayalimiz dediğim aslında onun hayali,bizde hayalini paylaştığımız için çok mutluyuz:)

Anneciğim Pervin ise teknemizin baş aşçısı.Aynı zamanda da muhteşem bir taş boyama sanatçısı.Sakin yapısı ve mantıklı yaklaşımları ile tanınır..

Kardeşim Nihan diğer kaptan.Kış mevsiminde kayak hocalığı,yaz mevsiminde de yelken hocalığı yapıyor.Dört mevsim sporcu:)

Babür(Nihan'ın eşi) dillere destan balıkçımız.Sadece tutmakla kalmaz çok güzel pişirirde.10 parmağında on marifettir eniştem:)Ayrıca profesyonel snowboardcudur.

Assolistler en son çıkar gibi kendimi en sona bırakmış oldum
.Ben Nilay.Kitap okumayı,kayak yapmayı,gezmeyi severim.Babamın sinirini miras almış olsamda özümde iyi bir insanım,gerçekten :)

Veee Cookie.1,5 yaşında dünya tatlısı bir King Charles Cavalier.

Haydi sizde bizimle maceralara yelken açın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder